INVITATII DE NUNTA ASAMBLATE

Invitatiile de nunta vin sau nu asamblate?

Dana Rosu

Invitatiile de nunta vin sau nu asamblate?

 

Bineinteles, dragii nostri! Invitatiile de nunta vin asamblate cu accesoriile pe care voi vi le-ati ales! Le veti primi gata de livrare. Voi nu trebuie sa mai faceti absolut nimic, decat sa va bucurati de ele!

In ziua pe care o stabilim de comun acord o sa primiti o cutie plina cu minunatele invitatii, ambalate cu grija, in folii protectoare, pentru a ne asigura ca se vor pastra in cele mai bune conditii.

Acolo o sa gasiti comanda pe care ne-ati incredintat-o, invitatiile introduse in plicuri, cu sigiliile atasate sau cu funditele innodate de mainile dibace.

Hartia de matase va va imbratisa cu grija invitatiile, iar stickerul nostru, speram sa va aduca un zambet de cate ori il veti revedea.

Valoram timpul pretios care va mai ramane, viitori miri, intre munca si pregatirile de nunta!

Avem certitudinea ca timpul parca zboara atunci cand aveti de pregatit un eveniment atat de important. Vrem ca atunci cand contactati serviciile magazinului nostru,  www.invitatiilovestory.ro , sa fiti convinsi ca noi vom aborda profesionist fiecare detaliu al comenzii. Ne dorim sa aveti incredere in noi ca va vom respecta intocmai deciziile.

Este important sa contactati servicii serioase, verificate, furnizori de incredere, pe tot parcursul organizarii nuntii. Suntem convinsi ca nu va doriti surprize neplacute in ziua cea mare!

Documentati-va, cititi opiniile clientilor, nu lasati nimic la voia intamplarii. Nunta voastra e irepetibila si trebuie sa va asigurati ca va luati masuri de precautie pentru ca lucrurile sa se desfasoare asa cum v-ati planificat.

Nu doar ziua cea mare trebuie organizata minutios pentru ca voi sa fiti linistiti si sa va bucurati de ea. Intregul proces al pregatirilor poate decurge lin, poate doar, cu mici ajustari, daca aveti spriijinul necesar.

Daca simtiti nevoia de ajutor, apelati si la serviciile unui wedding planner cu un portofoliu bogat, dar si pentru restul serviciilor, cum ar fi muzica, restaurantul sau marturiile. Invitatiile de nunta vin sau nu asamblate?

Din partea noastra, va asiguram ca papetaria de nunta va fi asa cum v-ati imaginat-o sau cum am gandit-o impreuna.

De la design, grafica si pana la culori, plicuri, sigilii sau panglici. Incepem cu invitatia, dupa cum este firesc. Pe masura ce avansati cu pregatirile si se apropie data nuntii, va furnizam si meniurile, lista de invitati si celelalte accesorii comandate.

Totul trebuie facut din timp, cu rabdare si implicare, ca voi, dragilor, sa va puteti bucura cat mai mult de timpul vostru, de statutul de logodnici, pana veti deveni sot si sotie.

Daca incepeti pregatirile dupa marele „DA”, atunci va asiguram ca veti avea parte de timp pretios in care sa va puteti lua deciziile, fara sa acceptati compromisuri.Invitatiile de nunta vin sau nu asamblate?

Noi va asteptam la magazin dupa ce ati stabilit data nuntii, pentru a va introduce in lumea accesoriilor de papetaria pentru nunta.

Daca sunteti la departare de Cluj, nu este nicio problema, va putem trimite fotografii sau scurte videouri cu materialele si mostrele noastre ca voi sa puteti decide ce vi se potriveste.

Acelasi lucru il putem oferi si pe parcursul pregatirii invitatiilor. De exemplu, mirilor nerabdatori care nu-si pot stapani entuzisamul cu mare drag, le putem oferi cateva fotografii prin intermediul retelelor de socializare sa vada progresul pregatirii propriilor invitatii.

Insa, va recomandam, sa asteptati linistiti si increzatori, ca sa va puteti bucura si voi cand le veti primi. Sa aveti si voi o surpiza placuta, nu doar cei dragi in momentul in care o sa le impartiti.

Fiind cartea voastra de vizita, dragilor, va asiguram ca ne implicam si ca tratam cu mare seriozitate toate produsele care trec prin manutele noastre.

Draga mire, draga mireasa, bucurati-va in fiecare moment de dragostea voastra si alegeti furnizorii care sa va pretuiasca evenimentul si sa-l ajute sa straluceasca!