Meniu nunta

Meniuri la nunta

Dana Rosu

Meniuri la nunta

 

O nunta personalizata, de la invitatii si pana la marturii, nu poate face rabat de meniuri personalizate, care completeza stilul evenimentului de la locatia petrecerii. Meniuri la nunta

Unde si-ar putea incanta privirile invitatii cu cele mai alese bucate decat in meniuri frumoase, cu un design ingrijit si, care datorita selectiei de gusturi, invita si pe cei mai putin gurmanzi la o experienta de neuitat?

Dragilor, nu este un aspect usor alegerea meniului de la nunta! Cu mare drag va recomandam sa tineti cont (in masura in care v-o doriti) de gusturile invitatiilor care vor veni sau de zona din care provin.Meniuri la nunta

Nu este difícil de impacat pe toata lumea dar, cu putina atentie, puteti face alegeri de care sa fiti mandri. De ce va sugeram acest lucru? Mancarea este un subiect extrem de important la o nunta si de aceea, trebuie sa fiti delicati in alegeri.

Un echilibru intre gustul traditional si modern, credem ca ar fi o alegere inspirata. Sa nu uitati de invitatii vegani, vegetarieni sau cei care vor preparate fara gluten. Sanatatea lor este prioritara si astfel, se evita confuziile, oferindu-le menuri separate.

Dupa alegerea tematicii nuntii si a designului reprezentativ pentru papetaria de nunta, in  momentul in care ati stabilit meniul de nunta final, va asteptam sa decidem impreuna care este cel mai potrivit format. De asemenea, numarul acestora este un aspect de luat in considerare.

Puteti alege meniuri individuale, pentru ca fiecare invitat sa se bucure de exclusivitate asupra meniului de nunta. Exista posibilitatea de a alege meniuri pentru mese. Un meniu se calculeaza, in general, la 6-8 persoane.

Daca aveti mese cu 10-12 invitati, atunci nu ezitati sa achizitionati doua meniuri pentru fiecare masa. Nu este elegant ca dinstinsii vostri invitati sa se aplece peste masa pentru a-l accesa, iar cu doua bucati, se vor descurca mult mai usor. Fiecare parte a mesei poate ajunge la meniu de nunta si il poate imparti cu restul.

Magazinul nostru vine in intampinarea voastra cu meniuri personalizate, care contin  preparatele selectionate si bauturile, meniuri pentru bar, exclusiv cu bauturile alese sau meniuri si cu numar de masa.

Acestea vor fi pozitionate vertical pe masa, cu numarul la vedere, pentru ca domnisoara care insoteste invitatul la masa sa o localizeze mult mai usor. In cazul in care nu aveti acest serviciu, desi va recomandam, invitatii vor aprecia vizibilitatea numerelor si le va scurta timpul in care isi vor gasi locul stabilit.

Special pentru voi, am gandit si un al treilea model de meniu, denumit 3 in 1 care contine preparatele, numarul de masa si buzunarul pentru plicuri.

Pentru a evita aglomerarea pe masa, am creat aceasta varianta, dar si pentru a scuti disconfortul pe care il pot simti invitatii cand va veni la fiecare chelnerul sa imparta cate un plic si un pix.

Sa nu uitam si de meniurile pregatite pentru copilasii mai mari! Parintilor le va fi mai usor sa urmareasca felurile pe care le primesc copiii, pentru a putea fi linistiti ca si cele mai pretentioase gusturi vor fi impacate.

Ce se trece in meniul de nunta?

Daca optam pentru un meniu simplu, format din 4 pagini, vom avea pe prima pagina numele mirilor si data casatoriei. Pe pagina a doua vom trece felurile principale plus desertul, iar pe pagina 3 si 4 vom avea desigur, bauturile alcoolice si non-alcoolice. Toate acestea, bineinteles vor purta amprenta unui meniu personalizat cu invitatia de nunta.

Daca decidem pentru meniul la nunta 3 in 1, atunci pe coperta vom avea trecut numarul mesei. Cu un caracter de dimensiune importanta si cu un font lizibil pentru a putea fi usor de identificat. Restul paginilor vor contine numele mirilor si data nuntii, dupa care, vom avea mancarea si bautura.

Meniurile pentru copilasi pot fi si doar fata-verso, avand mai putine optiuni. Acestia vor simti ca fac parte din categoria „oamenilor mari” si se vor simti extrem de speciali avand acelasi tratament.

Dimenisunea meniurilor este un aspect demn de luat in seama. Va recomandam sa tineti cont de cantitatea de informatie pe care o va cuprinde meniul de nunta pentru a evita aglomerarea.

Oferta noastra vine cu diferite dimeniuni  Daca doriti, putem decide impreuna ce fel de meniu vi se potriveste, de la format si pana la cele mai mici detalii cum ar fi dimenisunea.

Papetaria de nunta de la restaurant alcatuita din meniuri, lista de invitati si la alegere, place-carduri sau plicuri de bani, personalizate cu designul evenimentului va fi un real succes, iar noi ne vom bucura ca poarta amprena invitatii love story. Meniuri la nunta

Indrazniti, dragilor! Va asteptam cu mare drag!