Termeni si conditii

Bine ati venit pe www.invitatiilovestory.ro !

Va multumim ca ne vizitati!

invitatiilovestory.ro  denumita ,,operator” va recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor pentru folosirea in conditii adecvate a site-ului. Vizitarea si/sau comandarea produselor acestui site implica automat  acceptarea  in totalitate, a termenilor si conditiilor de mai jos. Operatorul InvitatiiLoveStory.ro, adica LS Events Napoca SRL-D isi rezerva dreptul de a opera schimbari  in termenii si conditiile de utilizare a acestui site. Folosirea in continuare a site-ului dupa modificarea sa, reprezinta implicit acordul utilizatorilor cu privire la noile schimbari/modificari efectuate de catre operator.

Toate promotiile prezente pe site-ul www.invitatiilovestory.ro sunt valabile in limita stocurilor.

Ne rezervam dreptul de a livra comenzi catre clientii care nu au ridicat un colet sau au adus orice fel de prejudiciu firmei noastre, doar dupa plata integrala in avans a valorii comenzii.

Precizari prealabile

Preturile sunt exprimate in RONI. La pretul afisat pe site se pot adauga costul de tiparire, cost in funtie de model carton si/sau asamblare. invitatiilovestory.ro nu percepe nici o alta taxa suplimentara. Toate produsele vor fi livrate in limita stocului disponibil. Voucherele sau alte modalitati de fidelizare nu sunt transferabile si nu pot fi cumulate.

Comanda

Comanda tine loc de contract !

Comanda se plaseaza online, completand optiunile de personalizare si formularul simplu de comanda. La pretul de baza al produsului se mai adauga pretul personalizarii cu text, si/sau asamblarea dupa caz, plic…etc. Asamblarea consta in plierea cartonului, pus in plic, legat snur, lipit componente, etc)

Trimiterea comenzii implica o obligatie de plata, ridicarea comenzii si achitarea ei.

Taxele de transport ( curierat rapid) sunt suportate de catre client.

Macheta grafica 

Dupa ce ati facut comanda, veti primi pe mail in aproximativ 5 zile lucratoare macheta grafica, matrita textului, pentru a vedea exact cum arata textul ales pe invitatie.

Clientul are obligatia sa verifice atent macheta grafica si prin e-mail sa isi exprime acordul de tiparire ( bun de tipar) IN SCRIS sau sa solicite anumite modificari sau corecturi. Dupa efectuarea  modificarilor, clientul va primi pe e-mail o noua macheta grafica. Se accepta modificarea machetei grafice de maxim 3 ori, modificarile ulterioare se vor taxa cu 50 lei fiecare. Prin aprobarea machetei grafice de catre client ( bun de tipar), acesta confirma ca totul este in regula si isi asuma intreaga responsabilitate pentru eventulele greseli observate ulterior.

In functie de setarile fiecarui monitor/imprimanta, culorile pot sa difere de culoarea reala a invitatiilor dupa imprimare. Invitatiile pot fi editate doar cu fonturile pe care le avem noi in sistem. 

Nu suntem repsonabili pentru eventualele greseli neobservate de catre client!

Pentru  invitatiile trimise de client ca model, se realizeaza macheta aproximativa, nu se reproduce identic grafica! Designerul nostru isi rezerva dreptul de a interveni cu elemente proprii, fiind un proiect de creatie.

Ce se intampla daca exista o eroare de tiparire ?

Daca vei constata vreo eroare de tiparire, trebuie sa ne contactezi in termen de 24 de ore de la primirea produselor in scris pe mail-ul: invitatii.cluj@gmail.com , obligatoriu in scris. Comanda poate fi tiparita in regim de urgenta.

Daca eroarea s-a produs din vina noastra, clientul nu va trebui sa plateasca nimic.

Daca eroarea s-a produs din vina clientului, transmiterii incorecte sau incomplete a datelor de catre client sau daca eroarea exista in macheta grafica pentru care clientul a dat bunul de tipar, acesta va achita suma aferenta noii comenzi, inclusiv transportul.

Conform legii in vigoare, operatorul nu poate fi responsabil de neexecutarea sau executarea defectuoasa a comenzilor care s-ar datora clientului ( lipsa informatii necesare sau prezentarea incompleta a lor, etc), actiunilor imprevizibile si insurmontabile ale unei terte persoane sau cazului de forta majora.

In cazul executarii defectuoase a unei comenzi, din vina expresa a operatorului, acesta din urma nu poate fi tras la raspndere decat pentru returnarea sumei achitate de catre client sau prin refacerea comenzii. Suma va fi insa returnata sau comanda va fi refacuta numai cu conditia ca produsele trimise sa se returneze in starea initiala in care au fost primite ( fara a fi deteriorate produsele sau ambalajul lor). Contravaloarea marfii returnate se va platiin termen de maxim 30 zile, prin ordin de plata in cont bancar, dar nici o alta despagubire suplimentara.

CANTITATE

Dacă aveti o comandă mai mică de 25 de invitatii se plătește în plus 1 leu/buc.

Dacă aveti o comandă intre 25 – 50 de invitatii, din cauza tirajului mic se plătește în plus 0,5 lei/buc .

Pentru comenzile mai mari de 50 de bucati pretul este cel afisat la fiecare invitatie.

Pentru comenziile de invitatii redactate intr-o limba diferita fata de comanda initiala se percepe o taxa de 50 roni, pentru fiecare in parte. ( De ex. Comandati 50 buc in lb.romana si 10 buc in limba engleza, platiti invitatiile + taxa de 50 roni)

CARTON

Folosim mai multe tipuri de carton in functie de designul invitatiei. Costurile sunt urmatoarele:

Carton mat / lucios – este un carton simplu si neted cu o grosime de 300 g.

Carton astrosilver – este un carton sidefat pe partea de exterior si mat in interior- pentru acest carton se adauga 0.7 lei/ invitatie

Carton sidefat– este un carton fin, sidefat pe ambele parti si foarte elegant- pentru acest carton se adauga 1 leu/ invitatie

Carton texturat mat – este un carton mat, rugos cu denivelari fine. Se foloseste la invitatiile modele vintage, care de leaga de obicei cu sfoara – pentru acest carton se adauga 1 leu/ invitatie

Pentru colturi rotunjite pretul este de 0,3 ron/invitatie

Mostrele de carton se pot vedea la sediul firmei sau se pot trimite prin curier (taxa fiind de 30 de roni), mostre ale invitatiilor realizate de noi pe cartonul ales de dumneavoastra.  Din pacate, nu va putem oferi mostra a machetei cu textul trimis de dumneavoastra! Comanda minima pentru print este de 50 de bucati!

Modalitati de plata

Contravaloarea comenzii se poate achita :

– se va achita un avans minim de 60% din valoarea comenzii, pana la livrarea produselor se va achita restul transei de 40%.

– sau in cazul in care s-a optat pentru ridicarea comenzii de la sediul nostru din Cluj-Napoca, puteti achita DOAR numerar.

Cheltuielile de transport sunt suportate de client.

Politica de returnare

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Reclamatiile clientului cu privire la necorespunderea calitativa/cantitativa a produsului/produselor livrate, trebuie facute intr-un termen de maximum 24 de ore de la livrare, obigatoriu in scris, si trimise pe e-mailul societatii contact@invitatiilovestory.ro

Renuntarea la cumparare se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier si doar pentru produsele nepersonalizate. Produsul/produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalaj original cu toate accesoriile, cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de aproximativ 30 zile calendaristice de la retur.

In cazul in care exista diferente cantitative constatate la momentul predarii -preluarii produselor, se va intocmi un proces verbal de constatare, care va fi semnat de reprezentantii ambelor parti, repetam, reclamatia trebuie facuta in maxim 24 de ore in scris si trimisa pe e-mailul societatii.

Societatea va solutiona reclamatia clientului, dupa primirea si verificarea produselor returnate, iar in cazul in care considera reclamatia clientului intemeiata, va inlocui produsul/produsele defecte, pe cheltuiala clientului.

Societatea isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea si a nu-si asuma responsabilitatea produsului/produselor,  a caror defectiune provine din manipularea lor gresita (inclusiv a firmei de curierat) ori datorita finisarii si confectionarii lor.

Societatea nu raspunde pentru produsul/produsele reclamate cu lipsuri cantitative, deficiente calitative daca acestea au fost revandute sau introduse in lucrari, ulterior receptiei.

In cazul invitatiilor de nunta/botez sau in cazul produselor personalizate, cumparatorul are dreptul sa notifice in scris vanzatorului ( pe email-ul contact@invitatiilovestory.ro), ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in cazul in care nu a dat ,, Bun de tipar” , ,,Bun de personalizat”.

Pentru produsele personalizate, clientul nu poate renunta la cumparare. Ordonanta nr 130 din 31 august 2000, republicata in 2008 prevede:

,,Art.10-Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit astfel: (…)

…………………………………………………………………………….

c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate (…)”

Fraudele

Orice incercare de a accesa date personale ale unui utilizator sau de a altera/modifica continutul www.invitatiilovestory.ro, de a afecta serverul pe care ruleaza site-ul va fi considerata tentativa de frauda, rezervandu-ne dreptul de a pune in miscare plangerea penala impotriva celor care au incercat faptele descrise mai sus.

Frauda constituie si plasarea unei comenzi cu adresa falsa sau date de identificare false. In acest caz, vor fi anuntate organele competente pentru a solutiona cazul.

Declinarea responsabilitatii 

Operatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau greselile de afisare de pe site, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini, etc. Produsele prezentate sunt cu titlu informativ, iar produsele pot diferi fata de imagini in orice mod ( culoare, aspect..etc). 

Va rugam sa luati in considerare faptul ca este posibil sa existe diferente de culoare din cauza unor factori precum lumina, monitorul calculatorului, perioada printarii etc.

Totusi, invitatiilovestory.ro nu garanteaza ca descrierea produselor si a serviciilor, precum si continutul acestui site este lipsita de erori, completa sau actuala. 

In eventualitatea in care pretul produsului sau caracteristici ale acestuia, au fost introduse gresit in baza noastra de date sau afisate gresit, iar comanda nu a fost inca livrata, Operatorul isi rezerva dreptul de a anula livrarea comenzii si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Operatorul nu poate garanta disponibilitatea tuturor produselor afisate pe site. 

Operatorul nu-si poate asuma responsabilitatea ca toate produsele expuse sunt disponibile in stoc. Din acest motiv, firma isi rezerva dreptul de a nu onora comanda daca produsele nu mai sunt disponibile.

In cazul in care suntem anuntati de furnizori ca produsul nu mai este in stoc, acest lucru ii va fi comunicat clientului care are 3 optiuni: 1. dupa cominicarea termenului oferit de furnizor pentru reintrarea in stoc, poate opta sa astepte pana la intrarea in stoc a produsului sau 2.isi poate alege alt produs de pe site, urmand a i se returna diferenta de bani daca pretul acestuia este mai mic, sau va plati diferenta daca pretul acestuia este mai mare, sau 3. poate cere returul avansului sau returnarea contravalorii achitate , retur care se va face conform prevederilor legii, dar nici o alta despagubire suplimentara.

Valoarea maxima a obligatiilor Operatorului fata de client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este egala cu valoarea sumelor incasate de Operator de la clientul respectiv pentru produsele aflate in cauza. Operatorul nu poate fi facut raspunzator pentru cheltuielile conexe ( transport, comisioane bancare, etc)sau alte prejudicii cauzate clientului datorita nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produsului/produselor.

Termene de livrare

Durata de executie este de 5-10 zile lucratoare de la acordul pentru tipar (aprobarea finala a mostrei digitale)

Pentru urgenta, va rugam avizati!

In pagina fiecarui produs este afisat termenul aproximativ de livrare pentru acel produs. In cazul in care aveti mai mult de un produs in comanda si nu doriti sa le primit in colete separate (si sa platiti cate o taxa de livrare pentru fiecare expeditie), termenul de livrare al comenzii va fi termenul de livrare cel mai lung dintre toate termenele de livrare ale produselor comandate.

Firma noastra isi rezerva dreptul de a modifica termenul de livrare.

Produsele pentru care nu s-a ales serviciul de asamblare, se livreaza neasamblate.

Politica de confidentialitate 

Pentru a lansa o comanda prin intermediul acestui site, este nevoie sa ne furnizezi date personale ca: nume, prenume, adresa, telefon, e-mail si alte informatii. Aceste date vor fi folosite pentru personalizarea si procesarea comenzilor  sau pentru diferite anunturi ( stadiul comenzii, confirmari de date).

Accesarea www.invitatiilovestory.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de catre Operator.

invitatiilovestory.ro isi rezerva dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, de a sterge sau modifica continutul site-ului sau a contului personal sau de a anula comenzi fara nici o restrictie sau anuntare prealabila.

Drepturi de autor 

Intregul continut al site-ului www.invitatiilovestory.ro este proprietatea Operatorului si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. 

Folosirea, fara acordul Operatorului, a oricaror elemente, enumerate mai sus,  apartinand Site-ului  invitatiilovestory.ro se pedepseste in coformitate cu legile in vigoare.

Continutul acestui website  ( text, grafica, logo, iconuri, imagini) sunt propietatea Lovestoryevents si cad sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana.

Litigii

In caz de litigiu, se va face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre parti sa fie rezolvata pe cale amiabila de catre reprezentatii lor. In cazul in care, rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantei judecatoresti competente din Cluj-Napoca.

Informatii, Comunicari

Cei care viziteaza site-ul, pot face comentarii si orice alte comunicari pe formularele de contact si/sau comanda, telefon sau pe adresa de e-mail contact@invitatiilovestory.ro atat timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator sau defaimator.

In cazul in care ne sunt trimise informatii, materiale, documente, prin orice metoda posibila incluzand e-mail, posta, formulare online, posta, facebook, se va considera ca utilizatorul confera societatii noatre dreptul nelimitat, gratuit , irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui si prezenta aceste informatii prin orice mijloace.

Dispozitii finale

Clientul confirma ca a citit si acceptat termenii si conditiile de mai sus.

Prin plasarea si confirmarea comenzii, Clientul se obliga sa ridice comanda si sa achite contravaloarea ei. Utilizarea serviciului de catre Client si comandarea de produse implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii. Va rugam sa le parcurgeti cu atentie!