Blog - Plicurile invitatiilor
Plicurile invitatiilor

Plicurile invitatiilor

Plicurile invitatiilor

Cu plic sau fara? Ce credeti?

Se mai poarta plicurile? Eu zic un da hotarat! Daca se completeaza perfect cu invitatia, atunci da. In schimb, daca invitatia este deja accesorizata, putem renunta la idea de plic. Nu ne dorim sa supraincarcam! Trebuie alese accesoriile cu atentie, astfel incat detaliile sa faca diferenta, nu sa ruineze designul.

In ce context putem renunta la plicuri?

Daca invitatia este accesorizata deja cu fundita, aceasta nu isi va mai pastra forma frumoasa, reliefata, daca o inghesuim intr-un plic. Daca contine deja multe detalii sau daca am ales ca modalitate de livrare o cutiuta de carton. Si cutiutele sunt pretioase, putin mai scumpe decat plicurile, dar cu siguranta, sunt si ele, o investitie buna.

Asadar, haideti sa ne intoarcem la plicurile noastre! Albe, negre sau colorate, toate sunt minunate! Daca hartia este calitativa si culoarea este potrivita pentru invitatie, atunci, cu siguranta, am ales bine! Plicurile reprezinta optiunea perfecta daca scopul lor este sa evidentieze invitatia, prin contrast sau pur si simplu, sa o puna in valoare. In consecinta, nu va feriti de plicuri! Ele va sunt prietene, daca stiti cum sa le folositi!

De asemenea, si plicurile pot fi accesorizate daca designul invitatiei permite acest lucru! Putem de exemplu, sa atasam un stiker, sigiliu sau un timbru foarte fain. Optiunile sunt nenumarate, trebuie doar sa alegeti ce vi se potriveste mai bine!

 

O papetarie de calitate, va diferentia evenimentul vostru si va crea amintiri de neuitat!

 

Alegeti intotdeauna cu sufletul!

 

Cu drag,

Dana Rosu, wedding planner