Blog - Papetaria de la restaurant. De ce avem nevoie de ea?
Papetaria de la restaurant. De ce avem nevoie de ea?

Papetaria de la restaurant. De ce avem nevoie de ea?

Papetaria de la restaurant. De ce avem nevoie de ea?

Am abordat in alt material importanta si rolul invitatiilor de nunta. Acum, sa ne ocupam de papetaria pentru restaurant. In ce consta aceasta, dragii mei? Sa vedem: lista de invitati, meniuri, numere de masa, placecarduri, plicuri de bani, si de ce nu, guestbook? Va propun sa le luam pe rand…

Lista de invitati. Extrem de necesara. Extrem de utila! Cei care vor avea rolul de a intampina si conduce invitatii la locurile lor, le va fi un real ajutor. De ce? Este mai usor sa caute intr-o lista organizata, in ordine alfabetica, numele si numarul mesei la care trebuie sa ii aseze. Doresc sa precizez si in acest context ca, avem posibilitatea sa ne angajam persoane care se ocupa de acest lucru, mai precis hostessele. Va recomand cu caldura sa va lasati parintii si prietenii sa se bucure alaturi de voi de fericitul eveniment. Nu ii incarcati cu alte responsabilitati! Va asigur ca nu este o suma foarte mare.

Ce ziceti? Nu este mai sanatos asa?

 

 

Meniurile cu mancarea. Meniurile cu bautura. In afara de rolul principal pe care il au, acela de a le prezenta invitatiilor felurile de mancare, respectiv bauturile, disponibilitatea acestora, ordinea in care vor fi aduse in cazul felurilor de mancare, importanta acestora s-a extins si asupra aspectului. Dar si a utilitatii. Daca este un meniul cu multiple functionalitati, un meniu poate ‘’gazdui’’ pe langa feluri de mancare/bautura, numarul de masa, precum si loc pentru plicurile de bani. Cu siguranta, aspectul mesei va fi unul mai elegant daca fiecare lucru existent pe masa isi are locul si rolul bine stabilit.

Meniuri de nunta 3 in 1 Beautiful Damask

Meniuri de nunta 3 in 1 Beautiful Damask

Numerele de masa. Integrate intr-un decor frumos, acestea sunt de mare ajutor atat invitatilor, cat si personalului de la sala. De asemenea, si hostesselor, de care am mentionat mai sus.

Numere de masa Beautiful Damask

Place carduri. Indiferent daca este o nunta mai mica sau mai mare, invitatii vor reactiona pozitiv, daca atunci cand ajung la la masa isi vor gasi numele la locul unde urmeaza sa se aseze. Ce mesaj transmite acest lucru? Ca mirii s-au preocupat pentru fiecare invitat in parte unde sa il pozitioneze, astfel incat sa se asigure ca experienta lui la eveniment va fi una reusita. Place cardurile denota eleganta si stil la orice tip de eveniment.

Placecard Beautiful Damask

Plicurile de bani. Daca la noi se obisnuieste ca la nunta, proaspetii casatoriti sa primeasca cinste, de ce sa nu intregram si aceste plicuri cu bani in decorul nuntii?! Acum, cand exista multiple posibilitati si in cazul acestora, este pacat sa nu incercam sa imbunatatim si acest aspect. Sunt multe traditii si lucruri bune care se perpetueaza de-a lungul anilor si asupra carora putem interveni. In acest fel, putem contribui fiecare la evolutia lucrurilor, la educarea gusturilor si a comportamentelor. Astfel, un plic de bani poate contine pe langa locul special unde se pastreaza banii, numele mirilor, dar si al invitatilor care ofera acea suma de bani. Sau daca doriti sa economisiti spatiu pe masa si bani, puteti sa notati pe o parte a plicului, numele invitatilor, astfel incat acesta o sa aiba dubla functionalitate. Acela de placecard. Ori, de ce nu, exista posibilitatea ca una dintre fetele plicului sa contina numele invitatului, iar pe cealalta parte, numarul de masa.

Variante, exista! Trebuie doar sa va decideti care vi se potriveste.

Plicuri de bani  Plicuri de bani

Plicuri de bani

Guestbook-ul. Optional, intr-adevar, dar extreme de pretios! Si cum sa nu fie asa, cand acolo puteti citi, de cate ori veti simti nevoia, gandurile si trairile celor dragi? Vis-à-vis de voi sau chiar de participarea lor la eveniment! Cu siguranta, nunta fiecaruia dintre voi va iesi minunat, dar uneori avem nevoie sa ne incarcam cu energia buna din dragostea celorlati! Si atunci, cuvintele frumoase si incurajarile ajuta! Nu sunteti de acord cu mine?

Guestbook Elegant Damask

Indiferent de papetaria de nunta pentru care optati, vreau sa va asigurati ca este ceea ce va doriti, de ceea ce aveti nevoie si mai ales, ca veti opta pentru un design unitar intre toate accesoriile. De la invitatie si pana la guestbook, atentia pentru detalii poate face diferenta!

 

O nunta pretioasa va doresc, dragii mei!

 

Cu prietenie,

Dana

 

P.S. Ca un sfat, sa nu uitati, daca aveti open bar, sa pregatiti 2 meniuri cu bauturile disponibile, pe care sa le asezati acolo! Sunt extrem de utile!

 

Dana Rosu, wedding planner, va recomanda alegerea papetariei de calitate la evenimente!