Blog - Marturiile de nunta
marturiile de nunta

Marturiile de nunta

Marturiile de nunta

Ce sunt de fapt aceste marturii? Si in ce consta ele?

Marturiile sunt mici cadouri oferite de miri, in semn de multumire, invitatiilor care au participat la nunta lor.  Acestea nu trebuie sa fie unele extreme de scumpe sau extravagante, dar nici nu trebuie neglijate. Ele fac parte din tabloul vostru de nunta, pe care vi l-ati imaginat si pentru care ati muncit cu atata implicare!

Eu le recomand mirilor pe care ii ajut in organizarea evenimentelor sa aleaga ca marturii ceva calitativ, amintiri alese cu grija, cu sufletul, nu doar prin prisma pretului.

Daca pentru fiecare particica din conceptul nuntii ati alocat sume considerabile de bani, haideti sa le aratam celor dragi ca ii pretuim! Si ca apreciem eforturile pe care le-au depus sa fie in ziua evenimentului alaturi de noi! Repet, nu pretul trebuie sa primeze, fie el mic sau mare, ci valoarea pe care voi le-o dati acestora.

In ziua de astazi, cand sunt atatea optiuni din care puteti alege, exista posibilitatea sa gasiti variante extreme de convenabile. Nu trebuie sa va ganditi ca, daca numarul invitatilor o sa fie mare, o sa ajungeti la costuri enorme. Nu! Si traditionala tuica si prajitura costa bani. Trebuie sa fiti creativi! Atat! Puteti chiar sa pastrati prajitura, dar sa fiti atenti la calitatea acesteia!

Atunci cand se ivesc momente in care sa ii avem alaturi pe cei dragi, va propun sa profitam de ele si sa le aratam afectiunea si recunostinta noastra!

 

marturiile de nunta

 

Un exemplu de marturie ”dulce” creata handmade cu multa atentie si dedicare!

 

Marturiile de nunta

 

Si buchetelele de lavanda sau borcanasele cu miere sunt extrem de apreciate de toata lumea. Trebuie doar sa fiti deschisi propunerilor!