Blog - Invitatiile vintage
Invitatiile vintage

Invitatiile vintage

Invitatiile vintage

Invitatiile vintage sunt acele invitatii care contin elemente ce trezesc sentimente, emotii, dintr-o anumita perioada sau epoca. Elemente atemporale, nemuritoare. Invitatiile cu aspect vintage nu se demodeaza peste ani, ceea este minunat! Ba din contra, o data cu trecerea anilor, ele se perpetueaza si capata valori noi!

 

Invitatiile vintage sunt adresate persoanelor nostalgice, sentimentale, care au in viata de zi cu zi interactiuni cu aceste elemente. Acelor carora le face placere sa le integreze fie in stilul personal, in accesorii, in decorarea spatiului personal si lista poate continua..

 

Vintage-ul nu este un aspect vechi, prafuit, ci din contra este punerea in valoare a elementelor semnificative. Acestea nu palesc in fata noilor tendinte, fiind sustinute de lucruri cu incarcatura emotionala! Totusi, ele pot fi integrate in diverse tendinte, daca elementele se completeaza reciproc. Sau se evidentiaza. Dar mare atentie daca nu stapaniti foarte bine acest ‘’teritoriu’’. Cereti sfatul unui specialist!

Invitatiile vintage sunt pretioase! Alegeti acest stil pentru invitatiile voastre, doar daca vi se potriveste!

 

Echipa

invitatiilovestory

 

Invitatiile vintage      Invitatiile vintage

Invitatiile vintage