Blog - Invitatii pentru firme
Invitatii pentru firme

Invitatii pentru firme

Invitatii pentru firme

Sigur ca da, dragii mei! Colegii de la invitatiilovestory.ro livreaza si invitatii pentru aniversarile firmelor. De asemenea, pentru majorate sau petreceri private! Important este motivul celebrarii si anume: dragostea sau bucuria!
Pentru invitatiile de firma, de obicei se opteaza pentru un stil elegant, clasic sau dimpotriva se merge pe elemente extrem de personale, care au legatura cu firma respectiva.

Ce trebuie sa transmita invitatiile corporate?

Chef de party, bucurie si buna dispozitie! Sa iti ‘’faca pofta’’ sa mergi la eveniment! Sa iti straneasca entuziasm si poate chiar sa te intrebi: ‘’oare cu ce sa ma imbrac?’’
Invitatiile pentru firme trebuie sa transmita caldura si recunostinta angajatilor! Este vorba despre cei care muncesc zilnic ca lucrurile sa functioneze cat mai bine in firma.

Cum pot fi aceste invitatii?

Deosebite! Neaparat! Personalizate, cu detalii frumoase, poate un sigiliu sau de ce nu, invitatiile sa fie imprimate le lemn. Pot fi o varianta wow! Chiar si invitatiile redactate fie de mana, fie tiparite cu un font care imita scrisul de mana, dar semnate de angajati, pot fi de efect!
Pentru angajatii straini, invitatiile pot fi traduse in limba lor materna sau intr-o limba de circulatie internationala. Este un gest frumos pe care il vor aprecia!
Dragii mei! Fiti creativi si nu va limitati la lucruri reci sau comune! Invitatiile pentru aniversarile firmelor trebuie sa exprime veselie, energie sau chiar umor!

 

P.S. Designerul nostru este nerabdator sa primeasca noi provocari!

 

Petrecere frumoasa, dragilor!

 

Cu drag,

Dana