Blog - Invitatia de nunta..de la poveste la concept
Invitatia de nunta..de la poveste la concept

Invitatia de nunta..de la poveste la concept

Invitatia de nunta..de la poveste la concept

Ce frumos e sa fim indragostiti! Sa respiram iubire si sa o transpunem in lucrurile pe care le facem! Cu totii avem povestea noastra de dragoste si uneori, ne dorim sa impartasim cu persoane dragi, lucrurile frumoase care ni se intampla. Cu atat mai mult, cand organizam unul dintre cele mai importante evenimente ale unui cuplu, si anume nunta. Ne dorim ca lumea sa ne vada fericirea, sa ne simta bucuria si implinirea, astfel ca, uneori, putem exagera cu anumite detalii. Un exemplu foarte bun in aceasta directie sunt invitatiile de nunta. Pe de-o parte exista cupluri care vor sa puna o multime de detalii, iar pe de cealalta parte sunt mirii care, nu stiu ce anume ar trebui sa contina textul, cum trebuie formulat. E si normal! Daca nu ati mai trecut prin aceasta situatie, nu aveti de unde sa stiti! Iar daca va bazati ca va inspirati din rezultatele de pe Google, s-ar putea sa va simtiti coplesiti de cantitatea de exemple, informatii sau stiluri. De aceea, cel mai bine este sa va consultati cu cineva specializat in acest domeniu. In functie de designul ales, va poate sfatui legat de toate detaliile si accesoriile pe care le puteti alege, astfel incat visul vostru din ziua cea mare sa se construiasca din materializari ale dorintelor.
Textul. Ce va sfatuiesc eu?
Un lucru e clar: invitatia de nunta trebuie sa cuprinda doar elemente esentiale! Date exacte pentru dragii vostri oaspeti. E cam acelasi lucru ca in jurnalism. Trebuie sa raspunda la intrebarile CINE? (numele mirilor), CE? (ce anune anuntati), UNDE? (locatia),  CAND? (data si ora nuntii) daca doriti, chiar si la CUM? (poate ar fi potrivit si un detaliu mai sentimental si anume cum ii asteptati -cu drag, emotionati, cu nerabdare..), pentru a putea afirma ca mesajul invitatiei voastre este unul eficient. La intrebarea DE CE? renuntam, deoarece nu este relevanta pentru noi. Si in plus este evident: pentru ca va iubiti! Designul ramane la alegerea voastra! Ceva dragut, romantic, mai colorat, mai amuzant…orice va este pe plac, alegeti cum simtiti! Dar nu uitati..textul sa fie scurt si la obiect!
De ce va zic acest lucru, dragii mei?! Pentru ca textul invitatiei trebuie sa fie concis ca informatie, dar sa arate si bine ca design, sa fie aerisit! Am intalnit in repetate randuri, multe cupluri care, din dorinta de a exprima cat mai multe lucruri isi incarca inutil mesajul. Este foarte frumos, eu chiar incurajez ca tema evenimentului si implicit accesoriile pentru care optati sa va reprezinta, sa va spuna povestea de dragoste, dar atentie sa nu cadeti in capcana exagerarii! Si in acest caz less is more!
Sfatul meu personal, in calitate de wedding planner este sa creati un eveniment pe sufletul vostru, de calitate cu elemente personalizate! Dar sa nu uitati, ca ziua voastra minunata o sa aiba mai multe momente in care puteti integra diverse lucrusoare. Trebuie doar sa va luati timp si sa va imaginati ceea ce simtiti!
Ca o alta recomandare, haideti sa privim spre viitor si sa evoluam! Chiar si ordinea mirilor pe invitatie poate demonstra acest lucru! Propun sa lasam domnisoarele/doamnele sa fie primele! Pana la urma, fetele viseaza de mult timp la acest eveniment..de ce sa nu le facem aceasta bucurie?!
Cu drag,
Dana

Invitatia de nunta..de la poveste la concept

 

Invitatia de nunta..de la poveste la concept

 

Invitatia de nunta..de la poveste la concept

 

Invitatia de nunta..de la poveste la conceptInvitatia de nunta..de la poveste la concept