Blog - Invitatia clasica vs invitatia online
Invitatia clasica vs invitatia online

Invitatia clasica vs invitatia online

Invitatia clasica vs invitatia online

De ce invitatia clasica?

Invitatia clasica creaza o poveste si amintiri in jurul acesteia. Este o senzatie palpabila a evenimentului care se va intampla curand. Este o particica importanta din viata cuplului care isi va sarbatori iubirea si prin intermediul careia, te invita sa le fii alaturi. Invitatia clasica poarta amprenta personala a indragostitilor, a emotiilor, dorintelor si a bucuriei lor. Nu ai cum sa nu simti toate acestea cand o primesti!!! Nu cred ca poti primi o invitatie si, o data cu aceasta, sa nu simti privirea intrebatoare a cuplului care asteapta un feedback din partea ta. Parca le si auzi gandurile, zicandu-ti ‘’si, cum ti se pare? Nu-i asa ca e frumoasa? ‘’ …

Este invitatia online o varianta inspirata?

Invitatia online este o varianta buna, atunci cand doresti sa inviti persoane care locuiesc in strainatate sau cu care e mai putin accesibil sa te intalnesti fizic. Este putin mai dificil sa planifici o calatorie, de exemplu, in Statele Unite, pentru a inmana indragita invitatie. In acest caz, intr-adevar, este un intermediu bun de a ajunge informatia la cei dragi. De mentionat aici, importanta anuntarii din timp a evenimentului, pentru ca persoanele aflate la distanta sa isi poata rezerva biletele pe mijlocul de transport cu care vor calatori.

Ca si wedding planner, va recomand, trimiterea invitatiei online sa fie insotita si de invitatia clasica. Fie ea si printr-o firma de curierat sau cel putin, de un apel telefonic catre acea persoana. Este important pentru cei dragi sa va simta macar caldura din voce.

Cu invitatia expediata doar in format electronic, in detrimentul variantei fizice, nu pot sa fiu de acord. Sincer, mi se pare un pic impersonal si parca ii sterge evenimentului din stralucire. De ce? Pentru motivul mentionat mai sus: se pierd emotiile! Si ce este o nunta construita fara trairi?!… Fara sentimente intretinute de vorbe si gesturi frumoase, relatiile dintre oameni se racesc. Este atat de trist acest lucru!!!

Consider ca o invitatie inmanata personal, din suflet, nu are termen de comparatie! Nu trebuie sa aiba un design complex, daca nu va reprezinta, dar trebuie sa transmita bucuria voastra! Este mult mai greu sa reusesti acest lucru prin intermediul spatiului virtual, a tehnologiei. Monitorul calculatorului, nu va putea substitui niciodata o atingere calda a mainii care iti intinde invitatia, nu iti poate transmite o privire blanda, cu entuziasm si nici nu te poate imbratisa in semn de multumire!

 

Eu asta cred!…dar voi alegeti ceea ce simtiti! Doar ce credeti ca va reprezinta! Poate sunteti firi mai practice, iar acest lucru nu este gresit! In fond, fericirea voastra este ceea ce conteaza!

 

Cu drag,

Dana