Blog - Cum livram invitatiile de nunta?
Cum livram invitatiile de nunta?

Cum livram invitatiile de nunta?

Cum livram invitatiile de nunta?

Sper ca, emotionati si cu mult drag!! Invitatiile trebuie daruite din suflet, pentru ca ele anunta marele eveniment, pe care, va doriti sa il impartasiti cu cei dragi. Din acest motiv, va recomand, sa le pregatiti din timp, sa aveti posibilitatea sa le impartiti personal. Este minunat ca cei dragi, carora le inmanati invitatia sa simta emotie si dorinta din partea voasta, ca intr-adevar, va doriti sa va fie alaturi in ziua nuntii.

V-ati alocat timp si multe resurse pentru invitatiile voastre! De la timpul in care ati cautat printre nenumaratele modele, elemente grafice, culori, texturi, accesorii si pana la crearea unui text care sa va reprezinte. Cu siguranta, nu a fost usor! Apoi, cu nerabdare, ati asteptat sa fie gata. Sa le primiti, sa le pipaiti, sa va bucurati de ele! De ce sa nu faceti parte din fiecare etapa al acestui proces de creatie atat de fain si important?

Personal, nu recomand invitatiile in format electronic, pentru ca se pierde din farmecul momentului, al evenimentului, se ocolesc trairi frumoase… Este minunat ca familia sa va ajute in distribuirea lor, fiind vorba de o nunta mare, dar eu, in calitate de wedding planner, va sfatuiesc sa traiti cu bucurie fiecare moment din pregatirea unei nunti! In toate etapele organizatorice, sunt foarte multe momente importante, in care va puteti simti speciali! Sunt clipele de dinaintea evenimentului in care primiti cele mai frumoase urari, felicitari si complimente pentru ziua voastra. Este pacat sa le ratati!

Este trist sa nu puteti  trai emotiile si impresiile celor dragi atunci cand privesc pentru prima data invitatia! Nu puteti pierde imbratisarile sincere care vin cu acest moment! Cu ele va incarcati sufletul cu energie pozitiva pentru momentele ce vor urma.

 

Va doresc sa petreceti timp de calitate alaturi de cei dragi!

 

Spor la impartit invitatii! Cum livram invitatiile de nunta?

 

Cu drag,

 

Dana!

 

Invitatii de nunta Love Pink Flower

 

Invitatii de nunta I like Paris

 

Invitatii de nunta Zaira