Blog - Cum alegem invitatiile de nunta?
Invitatii de nunta Love Story

Cum alegem invitatiile de nunta?

Cum alegem invitatiile de nunta?

Dragii mei, cu sufletul! Cu gandul la ceea ce va reprezinta pe voi, ca pereche sau ca oameni. Doar atunci aveti certitudinea ca ati ales bine! Restul motivelor palesc in fata acestuia. Devin irelevante si nesemnificative!

Procesul de la idee la produs final

Este greu sa decidem cand avem multe variante din care putem alege. Nici invitatiile de nunta nu fac exceptie. In ziua de astazi, mai ales, cand optiunile sunt nelimitate, sunt foare multe tipuri de carton, dimensiuni, forme, fonturi, accesorii pe care le puteti folosi…Si lista poate continua. Sky is the limit! Este foarte important sa ne luam ragaz sa cautam, sa analizam, sa alegem. Dar si cand am gasit ceva care ne place… va recomand, cu drag, sa va opriti din cautari. Asa este cel mai sanatos! Este ca in cazul mirelui. Daca v-ati gasit alesul inimii, atunci decizia este clara!

O data ce v-ati decis asupra modelului sau macar al conceptului, optati pentru o firma specializata care va poate indeplini dorinta. Va poate personaliza, ceea ce o voi puteti sa o prezentati ca fiind, cartea de vizita a cuplului. Daca va hotarati din timp, aveti toate premisele ca produsul final sa fie exact asa cum v-ati imaginat. In schimb, daca timpul alocat intregului proces al crearii unei invitatii este unul destul de mic si foarte apropiat evenimentului, riscati  sa va alegeti cu o colaboarare mai putin productiva si in cel mai rau caz, cu frustrari.

Dragii mei, nu ne dorim asta! Nici noi, ca furnizori de astfel de servicii, nici voi ca miri, pentru care, aceste pregatiri ar trebui sa fie mici bucurii care ajuta la intarirea relatiei si la crearea de noi amintiri ale cuplului. Din pozitia mea de wedding planner nu pot sa nu va reamintesc, si in acest context, ca este extrem de important sa va bucurati de intregul proces al pregatirii marelui eveniment.

Urmatorul pas in procesul crearii unei invitatii este detalierea tuturor informatiilor legate de model, culoare, text, aranjare in pagina, dimensiune, forma, tip de carton, numar de pagini,  accesoriile pe care le doriti, plus alte mentiuni, daca doriti. Dupa aceasta etapa urmeaza crearea unei machete, dupa toate cerintele de mai sus. Aceasta va este trimisa pe mijlocul de comunicare pe care l-ati stabilit initial, unde cu mare interes, este asteptat un feedback. Acest schimb de informatii, de verificare, dureaza atat timp cat voi o sa fiti pregatiti sa dati ok-ul pentru tipar.

Dupa permisiunea tiparirii, din pacate, nu va mai puteti razgandi, iar ulterioarele greseli observate, eventualele modificari pe care le mai doriti, nu se vor putea realiza decat reachitand intreaga comanda. Asa ca, inca o data, va recomand sa fiti foarte atenti. Sa verificati toate informatiile si sa nu va fie jena sa cereti cate corecturi considerati necesare pentru ca  produsul vostru sa fie unul impecabil. La fel ca in orice colaborare, este important sa aveti o colaborare frumoasa cu toata lumea, sa dati dovada de intelegere si respect. De aceleasi beneficii ar trebui sa aveti si voi parte!

Dupa printul invitatiilor, urmeaza pregatirea comenzii, accesorizarea invitatiilor, daca este cazul, cu plic, fundite, sigiliu, panglica, sfoara sau orice altceva v-ati ales.

Apoi, nu mai urmeaza decat sa asteptati emotionati comanda acasa  sau ridicarea invitatiilor de la sediul firmei, iar de acolo… doar sa va bucurati de ele si de oamenii dragi carora o sa le oferiti!

Iubiti-va mult si apreciati lucrurile facute cu drag pentru voi!

 

Cum alegem invitatiile de nunta

 

Cum alegem invitatiile de nunta

Cum alegem invitatiile de nunta

 

 

                                                                  Cum alegem invitatiile de nunta?