Blog - Confirmarile invitatilor
Confirmarile invitatilor

Confirmarile invitatilor

Confirmarile invitatilor

De ce credeti ca este important sa trecem pe invitatia de nunta sau a oricarui eveniment, data pana la care se pot face confirmarile? Acel RSVP (Répondez s’il vous plait)? Pentru ca noi sa avem control asupra numarului de invitati care vor fi prezenti in cadrul evenimentului. Dar si pentru a putea confirma mai departe, restaurantului sau locatiei unde va avea loc petrecerea, numarul de meniuri de care avem nevoie. Si pentru celelalte detalii care se stabilesc in functie de numarul invitatilor prezenti.

Pe langa acesta, se mai noteaza si mijloacele prin care va pot contacta. De obicei, pe invitatiile de nunta se trec numerele de telefon ale mirilor (uneori si numerele parintilor), iar pentru botez numerele parintilor sarbatoritului/ei. Pe invitatia unei petreceri private sau aniversare, unele persoane aleg sa isi noteze si adresa de email. Dar tineti cont, va rog, cu cat sunt mai multe variante, cu atat trebuie sa fiti mai vigilenti, sa nu va scape informatia. Sa nu uitati sa centralizati datele pe care le primiti, intr-un singur loc, chiar daca mediile prin care ajung  la voi sunt diverse.

Alte detalii de care trebuie sa tineti cont este verificati daca telefonul sau adresa de mail sunt functionale. Sau daca nu sunt probleme cu semnalul. Sa nu cumva ca lumea sa incerce sa ia legatura cu voi si sa nu va gaseasca!

 

Acestea fiind spuse, fiti rigurosi si respecati pasii necesari pentru a va putea asigura un eveniment reusit!

 

Cu drag,

Dana

 

 

Confirmarile invitatilor