Blog - 2018- un an productiv pentru noi
2018- un an productiv pentru noi

2018- un an productiv pentru noi

2018- un an productiv pentru noi

Dragilor,

Anul acesta echipa noastra si-a imbogatit colectia de invitatii personalizate dupa dorintele si ideile voastre. Am lucrat cu drag ca fiecare design sa transpuna cat mai fidel visul unui cuplu sau al unor proaspeti parinti. Am primit multe feedback-uri pozitive si am invatat o multime de lucruri, cu fiecare colaborare. Pentru ca produsul final sa fie desavarsit este nevoie de o relatie cat mai placuta intre noi si voi. Poate nu de fiecare data, a fost chimie de la inceput, dar cu siguranta, la final ne-am imbratisat si ne-am facut urari de bine, fie ele si virtuale! felicitari

2018 a fost un an bun pentru noi! Speram ca si pentru voi! Am mai crescut, am progresat cu fiecare provocare lansata si ne-am imbogatit cunostintele! Am incercat, pentru voi, sa venim cu lucruri noi, cu produse frumoase, astfel incat, sa nu va spunem niciodata ‘’nu’’.

Designerul nostru s-a inspirat din dorintele voastre si a creat modele noi, frumoase si le-a adaptat pe cele pe care noi vi le-am propus. A iesit wow invitatia cu tematica Alice in tara minunilor, model vintage! Au fost perfecte cele create dupa schitele trimise, dar prelucrate de talentatul designer! Iar cele mai dragalase, au fost cu siguranta, cele pentru botez! Aici ne amintim cu drag, de invitatia Ilincai Maria, un ingeras de fetita!

Toate au fost minunate si ne-au facut placere sa muncim la ele, sa le ambalam cu grija si sa asteptam cu emotii feedback-urile voastre!

Speram ca si la anul o sa facem parte din povesti frumoase de dragoste si ne dorim sa fim noi alegerea pentru invitatiile voastre!

Multumim!

Echipa invitatiilovestory

2018- un an productiv pentru noi

2018- un an productiv pentru noi

2018- un an productiv pentru noi