Cum alegem invitatiile de nunta?

Cum alegem invitatiile de nunta?

Dana Rosu

Cum alegem invitatiile de nunta?

 

Dupa cea mai hotarata afirmatie: „DA, vreau!”, in urmatoarea perioada o sa va vina in minte o serie de intrebari firesti cum ar fi „Cum alegem invitatiile de nunta? ”, „Ce culoare sa fie invitatiile de nunta?”, „Ce carton sa alegem la aceste invitatii de nunta? ”, „Invitatii de nunta cu sigilii de ceara? ”,  „Cum alegem invitatiile de nunta? ”, „Cum va fi rochia de mireasa?”, „Ce bijuterii vom alegem? ”, „Pentru ce decoruri optam? ”, „Ce culori? ”, „Ce flori? ”, „Ce locatie alegem? ”...si lista continua.

„Cum alegem invitatiile de nunta? ”. O prima intrebare evidenta, pertinenta, o prima decizie de cuplu in organizarea marelui eveniment. Dragilor, cum puteti sa va asigurati ca luati cea mai buna decizie in ceea ce privesc invitatiile? Simplu: alegeti cu sufletul, alegeti lucruri si elemente care va reprezinta! Invitatiile de nunta sunt cartea de vizita a cuplului. Este minunat ca in zilele noastre social media ne ofera atat de multe surse de inspiratie, insa chiar daca sunteti persoane pasionate de trenduri, de noutati si de moda in general, sfatul nostru in calitate de profesionisti in domeniu este sa va ascultati sufletele, sa tineti cont de gusturile proprii si de vibe-ul de cuplu care va reprezinta.

Cu mare drag am creat pentru voi invitatii de nunta personalizate, de la hartie, elemente grafice, elemente decorative și pana la multiplele variante de plicuri pentru ca voi sa aveti o gama cat mai larga de optiuni din care puteti alege si, foarte important, de unde sa va gasiti inspiratia in crearea unui nou produs, original, conceput dupa dorintele voastre. Lasati-va imaginatia sa zboare, simtiti-va inspirati si lasati-ne sa ne alaturam in frumoasa calatorie in care porniti! Aveti incredere in noi, dar mai ales in deciziile voastre! Suntem aici pentru voi sa ne asiguram ca o sa luati cea mai buna decizie in ceea ce privesc invitatiile de nunta si toate accesoriile: meniu pentru nunta, lista de invitati, marturii.

Indiferent din ce categorie de invitatii va alegeti designul, Invitatii de nunta Greenery, invitatii de nunta Fairytale, invitatii de nunta Florals sau invitatii de nunta Luxury, Invitatii Love Story va ofera cele mai actuale si mai calitative accesorii pentru acestea. De la plicuri colorate in nuante vibrante, pastel, craft, realizate handmade, din calc, invitatii de nunta care au colturile rupte manual si pana la cele mai elegante accesorii cum ar fi sigiliul colorat, sigiliu cu foita de aur sau panglica, toate sunt pregatite special sa va imbratiseze invitatiile de nunta si sa faca din acestea elemente indragite, cu factorul „wow”.

Intelegem perfect cate intrebari puteti avea legat de acest subiect, cel al invitatiilor si suntem de acord ca nu este o decizie usor de luat. Este normal sa fie asa pentru ca este un lucru nou, un domeniu pe care nu l-ati mai explorat. V-ati putea intreba de exemplu, ce dimensiune sa alegem pentru invitatiile de nunta? Ce tip de carton sa alegem pentru invitatiile de nunta? Sa fie fata-verso/doar fata? Sa alegem invitatii de nunta din plexiglas? Si lista poate continua. Dar, nu va ingrijorati! Noi avem toata rabdarea si implicarea sa va ascultam si sa va oferim cele mai bune optiuni.

Contam pe cele mai actuale elemente de grafica, de la invitatii de nunta cu crenguta de maslini, invitatii de nunta cu diferite frunze, invitatii de nunta cu terariu, invitatii de nunta cu pampas, invitatii de nunta calendar, invitatii cu cele mai instagramabile flori, invitatii de nunta cu monograme si pana la cele mai elegante si luxoase elemente grafice gold. Toate poarta un aer elegant, modern dar si atemporal. De asemenea, va propunem fonturi deosebite, caligrafice, frumoase, care completeaza perfect o invitatie cu stil.

Mirii nostri frumosi, invitatiile de nunta nu sunt obligatii pe care trebuie sa le indepliniti! Sunt particele din povestea voastra de cuplu, sunt marturii ale frumoasei promisiuni pe care v-ati facut si anume, sa deveniti sot si sotie. O familie. Va poarta dorinta de a impartasi marele eveniment cu cei dragi. Alegerea invitatiilor de nunta nu este un obiectiv, este o misiune. Si poate fi una dificila sau din contra, una usoara, plina de bucurie si de entuziasm. Recomandarea noastra este sa fiti deschisi optiunilor si sa ne lasati sa va demonstram cat poate fi de frumos acest proces si cum pas cu pas va puteti construiti nunta mult visata.