INVITATIE DE BOTEZ

Cum alegem invitatiile de botez?

Dana Rosu

Cum alegem invitatiile de botez?

 

          Cum alegem invitațiile de botez? Cu sufletul, dar și cu mare atenție la detalii! Pentru proaspetii parinti este un subiect sensibil si incarcat de emotii. Si cum sa nu fie asa? Misiunea lor este sa ofere tot ce e mai bun ingerasului lor inca din primele clipe de viata.

Invitatiile de botez, la fel ca invitatiile de nunta, sunt o decizie importanta pentru familie. Cei dragi vor avea ocazia sa-l vada pe noul membru, poate pentru prima data. In special, pentru cei plecati in strainatate. Invitatiile de botez personalizate cu chipul noului nascut sunt atat de minunate! Mai personalizate de atat, cu siguranta, nu se poate!

Pe langa invitatiile portret, magazinul nostru va ofera modele de invitatii pesonalizate cu flori, cu animalute, cu elemente grafice minimaliste sau poate crea unele special pentru copilasul vostru. Trebuie doar sa va imaginati produsul final, iar noi il vom transpune in realitate pentru voi.

Si pentru invitatiile de botez va recomandam un design, dar si un text minimalist. Marele eveniment vorbeste de la sine. Prea multe cuvinte pot distrage atentia de la detaliile importante. Este evident ca entuziasmul pe care-l aveti in pregatirea increstinarii copilasului este incomensurabil si va doriti atat de multe lucruri frumoase pentru el/ea insa, noi suntem aici pentru voi. Trebuie doar sa acceptati sprijinul pe care vi-l oferim cu drag in luarea unei decizii importante. Invitatiile de botez nu trebuie sa fie alegeri care respecta un anumit trend. Este o alegere de suflet, este modul vostru personal de a impartasi cu cei dragi un eveniment atat de special.

Pe invitatiile de botez se noteaza urmatoarele informatii:

♡ Numele copilasului

♡ Numele parintilor

♡ Numele nasilor

♡ Data evenimentului

♡ Locația și ora ceremoniei religioase

♡ Locația și ora petrecerii

♡ Confirmarile cu data, numele si numerele de telefon la care pot fi facute

Sa nu uitam si de accesoriile invitatiei de botez. Indiferent de designul ales, invitatiile trebuie sa fie protejate de un plic elegant, poate fi colorat, sidefat sau texturat, realizat dintr-o hartie calitativa, fina. De asemenea, plicurile realizate manual sunt extrem de apreciate datorita calitatii superioare pe care o au, dar si plicurile de calc sunt la mare cautare, lasand la vedere mici detalii care starnesc curiozitatea invitatului. Pentru un plus de eleganta va putem sugera un sigiliu personalizat cu initiala bebelusului sau cu un element care se regaseste in tematica evenimentului, intr-o nuanta complementara cu plicul care, reliefeaza atentia pentru detalii si rafinament. Si o panglica satinata, cu o nuanta deosebita poate fi o alegere inspirata in accesorizarea invitatiei sau a plicului. Lasati-va inspirati de trairile frumoase si unice pe care vi le trasmite cel mic/cea mica.

Invitatiile de botez pot fi completate de meniuri si lista de invitati in acelasi design. Impreuna vor crea decoruri minunate ca fundal pentru fotografii, iar cei dragi vor regasi bunul gust si implicarea voastra in crearea unor amintiri de neuitat.

Nici marturiile de botez nu trebuie sa fie neglijate. Avem o recomandare dulce, de data aceasta, ciocolata delicioasa care poate fi personalizata cu numele noului nascut sau cu mesaje dragute pentru nasi si bunici.

Va invitam sa faceti parte din colaborarile noastre de suflet si speram sa fie alegerea voastra in crearea unor amintiri incarcate de emotie.